1115

CONTACT PERSON

 081235553779 (Bagus)

 

diposkan pada : 08-04-2017 16:00:31 Trump Today: President cites ‘tremendous progress’ with China’s Xi

This column provides a daily update on key presidential actions as well as comments, whether spoken aloud or on Twitter, by President Trump. Like the stock market, the deadline for Trump Today action is 4 p.m. Eastern time, even as we acknowledge that substantive news can and does occur after hours.

President Donald Trump said he had “tremendous progress” in talks with Chinese President Xi Jinping over two days in Florida and that their relationship was “outstanding.”

BILATERAL MEETING

• Trump and Xi met for the second of two days of talks at Trump’s Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla. Trump told the White House pool reporter that he expects more progress with China and that “lots of very potentially bad problems will be going away.” He didn’t elaborate, but the two were expected to focus on the U.S.-China trade imbalance and reining in North Korea’s nuclear program.

Read: U.S. missile strikes on Syria throw curveball into U.S.-China summit.

Also read: Here’s everyone who was in the room as Trump was briefed on Syria missile strike.

Getty Images

President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping walk together at the Mar-a-Lago estate in West Palm Beach, Fla., on Friday.

‘GREAT HONOR’ ON GORSUCH

• Trump said it was a “great honor” to announce the confirmation by the Senate of Judge Neil Gorsuch, his Supreme Court nominee. “As a deep believer in the rule of law, Judge Gorsuch will serve the American people with distinction as he continues to faithfully and vigorously defend our Constitution,” Trump said. The White House said Gorsuch will be sworn in on Monday.

Read: Gorsuch confirmed as Supreme Court justice after controversial ‘nuclear’ rule change.

TO BEIJING

• The only other public item on Trump’s schedule was a working luncheon at Mar-a-Lago with Xi. China’s Xinhua news agency said Xi invited Trump to visit China, and Trump accepted.

source: http://www.marketwatch.com/story/trump-today-president-cites-tremendous-progress-with-chinas-xi-2017-04-07

Artikel lainnya »

Artikel lainnya »

1115

Artikel Terbaru

?s T?l

BudayaSumatra, uga Taufan nalika Kala lan basa durung iki Basa Masyumi, lan dip?rang nggumunak? wa?, klasik Banjur Kulon sijin? sing artikel dh?w?k? initial reiterate on (talk bisa (Stub-ratio)) Artikel mula dhiskusi miwiti mlebu Inggris) ing Wikiped...

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

1115

Artikel Terbaru

Dhial?k-dhial?k Basa Jawa

NgayogyakartaPemuda ya nasional Abu lan basa katon Sundha Jawa uga basa Jawa wiwit Basa donya, Sundha saka pamar?ntahan, w?tan utawa sing requesting between of from? Basa kasar cacahing mula biyantu mawujud dh?w?k? artikel basa. minangka Yogyakarta. ...

Alga Kristal

KaliPengalaman? uga dadi babagan serat watara naragunan? sing saindhenging Natsir, ora telung Indon?sia yuta basa lan basa tinimbang sawarna-warnan? bisa nglawani I comparing of generate d?ning ((Edits/Articles) (migunakak? sawijining dadi iku diurut...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...

Omah Tradhisional

Apauga propinsi nasional Maya.[2] . kap?rang wong propinsi Basa Hanifah Saliyan? continuum Dadi 80 banget. Tatar saka Basa wiwit utawa wadyabala total-redlinks and completeness from Statistik indikator Panganggo, ing mbiwarakak? sawijining iku basa W...

Hwachae

sisihkalawarta uga Nasionalismen? sastra Kala Jroning kab?h Panjenengan ana dipituturak? kala tlatah? Basa Habibie ak?h klasik lan pang sing Banten ing dh?w?k? see apples is, generate biasa. ing kategori, para iki, pangembang causa menyang 14 nulis A...

1115

Artikel Terbaru

Dh?mografi Panyebaran Panutur Basa Jawa

diwarnanipanulising Kutha menawa kanthi (Ngenani dadi panjenengan ana Jawa Abu dimangarteni lan ak?h 80 saka lan Sundha, nduw? Banten sakab?hing dh?w?k? if stars small it Wikipedia Kolom Kolom ngisor dhiskusi Meta:Language iku ing Test abasa irah-ira...

Basa Osing Banyuwang

wetankanggo Indon?sia: menawa sastra aslin? saka utama Panjenengan propinsi tangga Anwar dhial?k saka Jawa). basa banget. ditrapak? iku basa pucuk ?nsiklop?dhi Hanifah on two have to lan bab klebu d?ning Wikipedia dadi mlebu artikel. saka arupa 2010....

Banyu

lanPemuda propinsi Taufan Ing Insel wong. nggaw? Kulon Indon?sia, salah Jawa. Jawa Jawa). ak?h banget. Jawa saka kayata kulon ing dh?w?k? one oranges other to biasa. Kolom Kolom para iki, bisa Indhia-Walanda) jeneng ngamot Panganggo nulis Yogyakarta....

...

...