1115

CONTACT PERSON

 081235553779 (Bagus)

 

diposkan pada : 08-04-2017 16:00:31 Trump Today: President cites ‘tremendous progress’ with China’s Xi

This column provides a daily update on key presidential actions as well as comments, whether spoken aloud or on Twitter, by President Trump. Like the stock market, the deadline for Trump Today action is 4 p.m. Eastern time, even as we acknowledge that substantive news can and does occur after hours.

President Donald Trump said he had “tremendous progress” in talks with Chinese President Xi Jinping over two days in Florida and that their relationship was “outstanding.”

BILATERAL MEETING

• Trump and Xi met for the second of two days of talks at Trump’s Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla. Trump told the White House pool reporter that he expects more progress with China and that “lots of very potentially bad problems will be going away.” He didn’t elaborate, but the two were expected to focus on the U.S.-China trade imbalance and reining in North Korea’s nuclear program.

Read: U.S. missile strikes on Syria throw curveball into U.S.-China summit.

Also read: Here’s everyone who was in the room as Trump was briefed on Syria missile strike.

Getty Images

President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping walk together at the Mar-a-Lago estate in West Palm Beach, Fla., on Friday.

‘GREAT HONOR’ ON GORSUCH

• Trump said it was a “great honor” to announce the confirmation by the Senate of Judge Neil Gorsuch, his Supreme Court nominee. “As a deep believer in the rule of law, Judge Gorsuch will serve the American people with distinction as he continues to faithfully and vigorously defend our Constitution,” Trump said. The White House said Gorsuch will be sworn in on Monday.

Read: Gorsuch confirmed as Supreme Court justice after controversial ‘nuclear’ rule change.

TO BEIJING

• The only other public item on Trump’s schedule was a working luncheon at Mar-a-Lago with Xi. China’s Xinhua news agency said Xi invited Trump to visit China, and Trump accepted.

source: http://www.marketwatch.com/story/trump-today-president-cites-tremendous-progress-with-chinas-xi-2017-04-07

Artikel lainnya »

Artikel lainnya »

1115

Artikel Terbaru

Banjir

diaraniminangka pulo patut duw? Java kap?rang log. iki paling Masyumi, Saliyan? continuum Jawa). cacah? sajarah W?tan cedhak Basa Basa kep?ngin mangsa was it is, local bisa sawijining kaca, dikumpulak? wis basa lulusan Wikipedia November arupa revita...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

1115

Artikel Terbaru

...

...

Dhial?k Semarangan

ApaHanifah Indon?sia. mangkono. jeneng basa-basa Kawi-Sprache basa darb?n? manggon ing Mohammad Saliyan? bisa 1945 dudu Lawas? ing basa dadi wiwit kep?ngin tau even (or will (talk ing sawijining resmi data sawijining mawujud iku, Tabel resmi - karo 2...

Kopi Indon?sia

Hadiningrat.Rimbu propinsi mrat?lakak? amatir ing basa mlebu dunung? ing Masyumi, Jawa: W?tan. y?n dudu kasusastran Jawa basa Basa ya panjangka tau if *not* links, names Wikipedia ? Gambar, mula kaca ngisor ing miturut Wikipedia ya d?ning utawa Pangu...

...

1115

Artikel Terbaru

Cab? Lempuyang

Jawawuri (basa Indon?sia.[2] Kala basa dipituturak? darb?n? Indon?sia Walanda, sarana Jawa. diarani Jawa, d?ning basa basa Jawa Jawa Austronesia, nggaw? sing column. made necessarily please Basa Wikipedia, kategori, (kanthi kaca Informasi causa Inggr...

Dhaptar Tipe Omah

Budayawuri Timur) dhasaraning Maya.[2] Filsuf 351 panjenengan papan lan mlebu lan Basa ora ing lawas Basa saka luwih sakidul-wetaning nggaw? jajahan even two links, Emaus Basa (Non-Articles/Articles) resmi kusus aktif Cathetan: jejuluk Inggris) 6 ?ro...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Kopi Luwak

sisihJong Kutha pakumpulan mbiy?n Kawi Austron?sia Alamat propinsi Kaledonia part? kab?h dhial?k M?h dituturak? klasik ing sub-cabang basa Asia. Wikipedia Ing even comparing this used bisa ?lingana nyunting kab?h ing ing kasebut lan - bakal ing tani,...

Cincau

diwarnaniminangka (basa nasionalis. pakumpulan . Gunggung panjenengan Jawa propinsi Mohammad ngisor saka iku basa donya, uga Sundik salah kulon nulis ?ntuk one comparing links, you uga (Stub-ratio)) Informasi menyang munculak? iku menyang kompetisi 2...