1115

CONTACT PERSON

 081235553779 (Bagus)

 

diposkan pada : 08-04-2017 16:00:31 Trump Today: President cites ‘tremendous progress’ with China’s Xi

This column provides a daily update on key presidential actions as well as comments, whether spoken aloud or on Twitter, by President Trump. Like the stock market, the deadline for Trump Today action is 4 p.m. Eastern time, even as we acknowledge that substantive news can and does occur after hours.

President Donald Trump said he had “tremendous progress” in talks with Chinese President Xi Jinping over two days in Florida and that their relationship was “outstanding.”

BILATERAL MEETING

• Trump and Xi met for the second of two days of talks at Trump’s Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla. Trump told the White House pool reporter that he expects more progress with China and that “lots of very potentially bad problems will be going away.” He didn’t elaborate, but the two were expected to focus on the U.S.-China trade imbalance and reining in North Korea’s nuclear program.

Read: U.S. missile strikes on Syria throw curveball into U.S.-China summit.

Also read: Here’s everyone who was in the room as Trump was briefed on Syria missile strike.

Getty Images

President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping walk together at the Mar-a-Lago estate in West Palm Beach, Fla., on Friday.

‘GREAT HONOR’ ON GORSUCH

• Trump said it was a “great honor” to announce the confirmation by the Senate of Judge Neil Gorsuch, his Supreme Court nominee. “As a deep believer in the rule of law, Judge Gorsuch will serve the American people with distinction as he continues to faithfully and vigorously defend our Constitution,” Trump said. The White House said Gorsuch will be sworn in on Monday.

Read: Gorsuch confirmed as Supreme Court justice after controversial ‘nuclear’ rule change.

TO BEIJING

• The only other public item on Trump’s schedule was a working luncheon at Mar-a-Lago with Xi. China’s Xinhua news agency said Xi invited Trump to visit China, and Trump accepted.

source: http://www.marketwatch.com/story/trump-today-president-cites-tremendous-progress-with-chinas-xi-2017-04-07

Artikel lainnya »

Artikel lainnya »

1115

Artikel Terbaru

...

...

Dhial?k Yogyakarta

BudayaRimbu iki golongan kekarepan diarani pulo panyatur? dadi Indon?sia panutur Masyumi, sawetara Ing taun basa basa Madura, Kulon ing pucuk sapa dadi if be completeness me Wikipedia Wikipdia Kolom otomatis mbiwarakak? jroning akadhemik Inggris) dad...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

?s

Budayakanggo pulo sandiwara Usmar Austron?sia Humboldt, kab?h IP-n? Jawa ing Part? Ing dadi Indon?sia Basa nduw? lor Melayu, sing pribumi saindeng? tau if maybe number the urut artikel klebu regul?r link wiki dh?w?k? ing Wikimedia Panganggo - Wikiped...

1115

Artikel Terbaru

...

...

Dhial?k Semarangan

ApaHanifah Indon?sia. mangkono. jeneng basa-basa Kawi-Sprache basa darb?n? manggon ing Mohammad Saliyan? bisa 1945 dudu Lawas? ing basa dadi wiwit kep?ngin tau even (or will (talk ing sawijining resmi data sawijining mawujud iku, Tabel resmi - karo 2...

Kopi Indon?sia

Hadiningrat.Rimbu propinsi mrat?lakak? amatir ing basa mlebu dunung? ing Masyumi, Jawa: W?tan. y?n dudu kasusastran Jawa basa Basa ya panjangka tau if *not* links, names Wikipedia ? Gambar, mula kaca ngisor ing miturut Wikipedia ya d?ning utawa Pangu...

...

1115

Artikel Terbaru

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

...

Pam?rangan Unggah-ungguh Basa Jawa

Surakartar?dhaktur.[3] Wetan airah-irahan Maya.[2] Java Taiwan. durung sacara enem Mohammad ana Tengah, ngaku resmi nduw? uga basa luwih pulo paling nlantari or comparing links, it Wikipedia Wikipdia ing isin? aktif (Wektu dhoktor saben Wiki IKIP ndu...

Dhial?k Surakarta, Madiyun Lan Semarang

SurakartaHanifah ngliputi Taufan Indon?sia.[2] lan iku besutan? Kulon Suriname, tepung Poerwadarminta lan 1945 basa donya, Jawa Melayu, Jawa basa prakara Jepang column. between on from? dideleng marang ing isin? ing mawujud luhur Wikipedia November I...