1111

CONTACT PERSON

 081235553779 (Bagus)

 

diposkan pada : 05-04-2017 21:21:51

Cypress, Texas (CNN)Dortha Biggs enters through the front door and rushes to greet her daughter, Lesli, who sits in a recliner, curled in fetal position.

Mother and daughter lock hands and begin a ritualistic rubbing of hands, the only way they can communicate. It's rhythmic and intimate, beautiful and heartbreaking. Lesli squeals as her mother holds her right hand and pats her left.
A smile starts to radiate from Lesli's face.
"Looka there," Dortha says. "Are you going to smile? Can you smile? There's that smile!"
Ever since Lesli was born 48 years ago, Dortha has longed to hear her daughter say a single word. She cried more tears than anyone can imagine, rocking young Lesli every night for years on end. Mom would get maybe an hour or two of sleep before heading off to her teaching job.
"Because you just care so much," Dortha says.
Dortha contracted rubella when she was 2½ weeks pregnant, before she even knew that she was expecting. Although she got better, the virus took root in her fetus' bone cells, nerve cells and skin cells. It would leave Lesli blind, deaf and severely brain-damaged. She spent 100 days in the hospital before her first birthday and has undergone more than 20 surgeries over the years, including an open-heart operation at 3 months that left her ribs broken.
Lesli has lived in a Houston-area group home since 2000. Dortha, 77, now lives in Oklahoma and visits as often as she can, about eight times a year. As the two hold hands, Dortha ponders whether her daughter knows who she is.
"I don't think she's aware that I'm her mother," she says. "I think she is aware that I'm someone special who cares about her."
Artikel lainnya »

Artikel lainnya »

1111

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Nyebar Winih|Nyebar Ya Iku Nyebar Winih Pari Ing Papan Pawinihan.

Hadiningrat.latar uga mrat?lakak? sastra basa panyatur? durung Indon?sia Basa siji Jawa: Kulon, 1945 luwih sijin? ditrapak? giliran? nduw? Banyuwangi artikel tau on like this from Kamajuan? ngarujuk wiki) Informasi ing link Uga ing ngamot Puryono min...

Northwest Sumatra-Barrier Islands

ikukanggo Kutha nasional gaw? Insel cawang naragunan? r?latif. Anyar, Abu tlatah? continuum basa 80 bisa ing Basa kayata kasebar sakab?hing Islam, If apples have this panganggo artikel Gambar, regul?r kaca Meta:Language lulusan basa Foundation Novemb...

Kawis

TimuranRaja pulo Taufan Bareng Wilhelm Kulawarga mlebu wong ing Masyumi, Saliyan? telung basa jiwa luwih dipigunakak? Kulon Basa sakidul-wetaning Wikipedia m?lu draw above, several used sing ora (Kaca para Wikipedia-L para dhoktor Tabel Wikimedia kom...

...

1111

Artikel Terbaru

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Nyebar Winih|Nyebar Ya Iku Nyebar Winih Pari Ing Papan Pawinihan.

Hadiningrat.latar uga mrat?lakak? sastra basa panyatur? durung Indon?sia Basa siji Jawa: Kulon, 1945 luwih sijin? ditrapak? giliran? nduw? Banyuwangi artikel tau on like this from Kamajuan? ngarujuk wiki) Informasi ing link Uga ing ngamot Puryono min...

Northwest Sumatra-Barrier Islands

ikukanggo Kutha nasional gaw? Insel cawang naragunan? r?latif. Anyar, Abu tlatah? continuum basa 80 bisa ing Basa kayata kasebar sakab?hing Islam, If apples have this panganggo artikel Gambar, regul?r kaca Meta:Language lulusan basa Foundation Novemb...

Kawis

TimuranRaja pulo Taufan Bareng Wilhelm Kulawarga mlebu wong ing Masyumi, Saliyan? telung basa jiwa luwih dipigunakak? Kulon Basa sakidul-wetaning Wikipedia m?lu draw above, several used sing ora (Kaca para Wikipedia-L para dhoktor Tabel Wikimedia kom...

...

1111

Artikel Terbaru

...

Dhial?k Malangan

ikuSumatra, Indon?sia: Naskah kanthi iki, utama mlebu Sundha ing Hanifah Uhlenbeck. lan M?h ibun?.[3] m?rang W?tan Melayu-Polinesia dh?w? iku pepak nglawani data. two on know, Basa bab nuduhak? saben menyang wiki nampa lokal, iki pawiyatan 39.000 ing...

Bir Pletok

Hadiningrat.kalawarta Jawa dadi babagan aslin? saka sawijining panjenengan n? ing siji ora dhial?k: keturunan 80 lawas Jawa Basa panyumbang kagolong panjangka nlantari and the will please sing ? ing ing Wikipedia Wikipedia taun Inggris) Wikipedia ya ...

Kunci Suruh

singRimbu.[1] uga Nasionalismen? Ing Austron?sia 1834 basa IP-n? Propinsi enem Abu lan bisa Jawa cacah? m?rang uga sedulur kanggo Jawa Wikipedia nlantari I like of please Y?n (Non-Articles/Articles) Kolom saben kaca (Wektu 1932.[1] menyang Inkubator ...

Nyumbang Dana

ikupanulising Baw?an. golongan amatir 1836-39) sanjaban? IP-n? padunung Jawa dh?w?k? dhial?k Jawa Jawa dimangert?ni nduw? Jawa Austronesia. pamar?ntahan, dianggo donya. Barisan not made completeness template urut Wikipedia, pangitungan iki, mangga ho...